Zvolte si oblast:

Fondy EHP a Norska - témata současnosti: neziskový sektor

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

Aktualizováno 25. 5. 2021
  • Přiidáno video

Přidáno video

Ve spolupráci s fórem Meltingpot, Norskou ambasádou, zprostředkovateli a partnery vybraných programů Fondů EHP a Norska jsme pro vás vybrali zajímavá témata, která rezonují světem v roce 2021. Čeká nás 6 debat, které můžete sledovat živě na Facebooku a YouTube. Během každé debaty na vás také čeká soutěžní otázka a pokud budete sledovat pozorně, můžete vyhrát třeba strom, kozu a nebo norský svetr!

Čtvrtým tématem rozhovoru je oblast neziskového sektoruSociální inovace a občanský sektor.

Neziskové organizace. Nejenže pečují o ty nejzranitelnější, ale jsou hybateli změn a systémově řeší ty nejpalčivější problémy společnosti.

Kvůli pandemii COVID-19 muselo 62 % neziskových organizací omezit práci se svými klienty. 61 % organizací pandemie negativně ovlivnila a 40 % se bojí o své financování. Jaké společenské změny mohou přinést? Může se sociálními inovacemi zabývat kdokoliv?

O tom, jakou roli má dnes občanská společnost bude mluvit člen Rady vlády pro nestátní neziskové organizace a ředitel Nadace OSF Robert Basch s moderátorem Petrem Vizinou.

🔵 Živě ve čtvrtek 20. května ve 20 hodin. Debata je organizována ve spolupráci s fórem Meltingpot a Nadací OSF. Sledovat můžete na našem FB.

❗ Tentokrát bude i soutěž velice speciální. Ve jménu výherce totiž obdarujeme jednu rodinu v nesnázích skutečným dárkem - veselou kozou 🐐. Výherce pak získá certifikát o daru a jako poděkování mu s ním zašleme i poukaz na 2000 Kč do obchodu s kvalitní norskou módou. ❗

Na záznam rozhovoru se můžete podívat zde (přidáno 25. 5. 2021)

Náhled videa - Fondy EHP a Norska - témata současnosti: neziskový sektor

Přehraj video

Spustit video