Zvolte si oblast:

Vyhlášení Doplňkové výzvy k předkládání žádostí o grant na dodatečné aktivity pro podpořené individuální projekty v programu „Pilotní studie a průzkumy pro CCS technologie (zachycování a ukládání CO2)“

odbor 58 - Mezinárodní vztahy
odbor 58 - Mezinárodní vztahy

Vydáno

Ministerstvo financí jako Zprostředkovatel programu ve spolupráci s Ministerstvem životního prostředí - Partnerem programu vyhlašuje dne 8. Dubna 2015 výzvu k předkládání žádostí o grant na dodatečné aktivity v programu CZ08 „Pilotní studie a průzkumy pro CCS technologie (zachycování a ukládání CO2)“.

Oprávněnými žadateli jsou výhradně příjemci grantů projektů v CZ08 podpořených v 1. otevřené výzvě z 31.3.2014.
Uzávěrka pro předkládání žádostí je 11. května 2015 v 10:00 hod.

Dotazy týkající se obsahu žádosti o grant je možné pokládat prostřednictvím nástěnky projektu v informačním systému CEDR. Technické dotazy k informačnímu systému zasílejte e-mailem na hot-line_ehp@asd-software.cz.

Text výzvy a standardizované přílohy žádosti jsou ke stažení na této stránce.

Pokyn Národního kontaktního místa pro způsobilé výdaje EHP a Norských fondů 2009 – 2014 a Pokyn Národního kontaktního místa k veřejným zakázkám malého rozsahu financovaným z EHP a Norských fondů 2009-2014 jsou ke stažení na stránce Základní informace/Metodické dokumenty.

Veškeré další relevantní dokumenty jsou dostupné na těchto webových stránkách a na stránkách spravovaných Ministerstvem životního prostředí.

Dokumenty ke stažení