Zvolte si oblast:

Výzva k předkládání žádostí o grant v rámci Malého grantového schématu v Programu CZ11 na Aktivitu I. - „Psychiatrická péče‘‘ a Aktivitu II. - „Péče o děti“

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

Aktualizováno 26. 11. 2014
  • Aktualizace Pokynu a uzávěrky výzvy

Ministerstvo zdravotnictví jako Zprostředkovatel malých grantových schémat v rámci Programu CZ11 – „Iniciativy v oblasti veřejného zdraví“ vyhlašuje dne 15. října 2014 výzvu k předkládání žádostí o grant v rámci Malého grantového schématu (MGS) pro programovou oblast č. 27 na Aktivitu I. - „Psychiatrická péče‘‘ a Aktivitu II. - ,,Péče o děti“.

Programová oblast č. 27 je v České republice rozdělena na 2 hlavní aktivity.

Cílem MGS pro Aktivitu I. Psychiatrická péče je podpora činnosti nestátních neziskových organizací zacílených na deinstitucionalizaci a destigmatizaci psychiatricky nemocných a psychiatrické péče.

Cílem MGS pro Aktivitu II. Péče o děti je podpora činnosti nestátních neziskových organizací ve vybraných oblastech preventivních aktivit zaměřených na dětskou populaci ve vybraných oblastech:

- Prevence dětských úrazů
- Sekundární prevence následků chorob a zdravotních problémů v dětském věku
- Vzácné choroby

Uzávěrka pro předkládání žádostí o grant pro obě aktivity byla prodloužena do 30.12. 2014 do 16:00 hod.

Dotazy týkající se obsahu žádosti o grant je možné pokládat e-mailem ode dne vyhlášení výzvy na adrese zdenka.zatloukalova@mzcr.cz. Technické dotazy k informačnímu systému pro podávání žádostí zasílejte e-mailem na hot-line_ehp@asd-software.cz.

Text výzvy, pokyny pro žadatele a standardizované přílohy žádosti jsou ke stažení na této stránce.

Pokyn Národního kontaktního místa pro způsobilé výdaje EHP a Norských fondů 2009 – 2014 a Pokyn Národního kontaktního místa k veřejným zakázkám malého rozsahu financovaným z EHP a Norských fondů 2009-2014 jsou ke stažení na stránce Metodické dokumenty-Pokyny.

Veškeré další relevantní dokumenty jsou dostupné na těchto webových stránkách a na stránkách Ministerstva zdravotnictví.

Dokumenty ke stažení